Digitalni alati

Vrednovanje učenika u nastavi

Najmoderniji digitalni alati za održavanje offline i online nastave u osnovnim i srednjim školama!
Jednostavan postupak nabave!

Referentna lista

Osnovne škole

I. osnovna škola Bjelovar
Osnovna škola Antun Mihanović
Slavonski Brod, Osnovna škola Centar
Osnovna škola Frana Galovića
Osnovna škola Ilača – Banovci
Osnovna škola Ivan Duknović
Osnovna škola Ivan Goran Kovačić
Osnovna škola Ivan Meštrović - Vrpolje
Osnovna škola Jakova Gotovca
Osnovna škola Kaštanjer Pula
Osnovna škola Klošar Podravski
Osnovna škola Luka
Osnovna škola Matka Laginje
Osnovna škola Meje
Osnovna škola Molve
Osnovna škola Nikole Andrića
Osnovna škola Petrijevci
Osnovna škola Remete
Osnovna škola Rudolfa Strohala
Osnovna škola Runović
Osnovna škola Sesvete
Osnovna škola Slavka Kolara
Osnovna škola Središće
Osnovna škola Trnsko
Osnovna škola Vugrovec – Kašina
Osnovona škola Vežica
Prva osnovna škola Ogulin

Srednje škole


Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška
Elektrotehnička škola
Industrijsko obrtnička škola Slavonski Brod
Obrtnička škola Bjelovar
Obrtnička škola Koprivnica
Srednja strukovna škola Antuna Horvata
Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice
Srednja škola Jure Kaštelan
Srednja škola Konjščina
Srednja škola Krapina
Srednja škola Marka Marulića Slatina
Srednja škola Mate Blažina
Srednja škola Zabok
Strukovna škola Đurđevac
Škola suvremenog plesa Ante Maletić
Tehnička škola Bjelovar
Tehnička škola Daruvar
Tehnička škola Karlovac
Tehnička škola Pula
Tehnička škola Slavonski brod

Fakulteti i državne ustanove

Ekonomski fakultet u Splitu
Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek
Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Zagreb
Fakultet elektrotehnike i računarstva Zagreb
Fakultet prometnih znanosti Zagreb
Fakultet strojarstva i brodogradnje Split
Prirodoslovno – matematički fakultet u Splitu
Rudarsko – geološko – naftni fakultet Zagreb
Tehnički fakultet Rijeka
Ministarstvo obrane

Da li šaljemo Fina eRačun? Da, naravno!

Potpuno smo usklađeni s odredbom izdavanja eRačuna svim državnim ustanovama.
Ponuda ► Narudžbenica ► Izdavanje licence ► eRačun ► Plaćanje

Koje alate imamo u ponudi?

BookWidgets

Alat koji omogućava interaktivno učenje kroz izradu i primjenu nastavnih sadržaja u vidu kvizova, vremenskih lenti, križaljki, mentalnih mapa, memorijskih kartica, puzzli, osmosmjerki, videoisječaka, STEM simulacija.

Genially

Mrežna aplikacija koja omogućava izradu interaktivnih digitalnih sadržaja poput prezentacija, videosadržaja, vodiča, izvješća, preglednika, plakata, digitalnih kvizova i igara. U nastavi se pokazao višestruko korisnim zbog mogućnosti uključivanja različitih sadržaja izrađenih u nekim drugim alatima.

Padlet

Padlet je virtualni zid, omiljen u većini učionica. Učenici kreiraju digitalnu mapu učitavajući datoteke i linkove, izvore za učenje temeljene na projektu ili održavaju rasprave s vršnjacima u učionicama diljem svijeta. Drugi su popularni načini za korištenje Padleta postavljanje pitanja, objavljivanje domaće zadaće ili se može koristiti kao razredna internetska stranica.

ThingLink

ThingLink je digitalni alat namijenjen za dodavanje multimedijskih i interaktivnih sadržaja na slike ili video sadržaje.

Worksheet Crafter

Digitalni alat za radne listove koji omogućuje svakom učitelju, čak i ako nisu digitalno iskusni, izraditi sjajne i privlačne radne listove za učenike. Također, štedite puno vremena jer postoje sjajni predlošci ( zid brojeva, čitanje zagonetki, faktura, itd.. ).

Cospaces

Pruža učenicima mogućnost ne samo da kreiraju vlastite „prostore”, već i da se snalaze u prostorima koje su kreirali njihovi vršnjaci. Istraživanje virtualne stvarnosti i rješavanje problema učenjem kodiranja koristeći Blockly pruža učenicima autentično iskustvo učenja, kreiranja i rješavanja problema.

H5P

Alat namijenjen izradi raznovrsnih interaktivnih sadržaja. Zbog svoje jednostavnne uporabe, intuitivnosti i činjenice kako je ovaj alat odličan za nastavu, stekao je veliku popularnost među korisnicima koji imaju potrebu izraditi interaktivne prezentacije, igre, kvizove, video zapise i brojne druge sadržaje.

Quizlet

Zabavan način za poticanje suradnje među učenicima igranjem timske igre koja koristi komplet Quizletovih kartica za učenje. Učitelji odabiru komplet kartica, pokreću igru uživo dajući učenicima kod za pridruživanje, a učenici su podijeljeni u timove. Da biste igrali trebate najmanje četiri igrača i komplet kartica od najmanje 12 jedinstvenih pojmova.

Wizer

Wizer je alat za izradu digitalnih radnih listića u koji se mogu postaviti zadaci različitog tipa: zadaci dopunjavanja, povezivanja, višestrukog izbora, zadaci otvorenog tipa, zadaci za poticanje diskusije, zadaci koji omogućuju snimanje odgovora u obliku audio i video zapisa te zadaci koji omogućuju crtanje I označavanje slika.

Zoom

Zoom aplikacija omogućava stvaranje virtualne učionice u kojoj se odvija sastanak svih učenika u stvarnom vremenu kao i njihovu međusobnu interakciju. Učenici poštuju virtualni kućni red baš kao i onaj koji su morali poštivati dok su bili u prostoru škole. Osmišljen je i virtualni red i za roditelje

FLIPHTML5

Interaktivna HTML5 digitalna izdavačka platforma koja olakšava stvaranje interaktivnih digitalnih publikacija, uključujući časopise, kataloge, novine, knjige i još mnogo toga na mreži;Napravite HTML5 flipbooks iz PDF-a za pregled na iPhone, iPad i Android uređajima.

Kahoot!

Učitelji davanjem koda učeniku mogu dodijeliti „izazov”, što je zabavan način vježbanja. Novi „generator nadimka” kreira zabavna korisnička imena poput „Misteriozni Panda” ili „Fantastični šišmiš”. To definitivno štedi vrijeme, bolje je od čekanja učenika da smisle vlastito „kreativno” ime.

Testmoz

Učitelj u kviz može unijeti četiri vrste pitanja: Točno/Netočno, višestruki odabir s jednim točnim odgovorom, višestruki odabir s više točnih odgovora i popunjavanje praznine. U pitanja je moguće ugraditi audio i video zapise. U besplatnoj verziji test može imati do 50 pitanja.

WordWall

WordWall je interaktivni digitalni alat koji sadrži 18 vrsta predložaka (interaktivnih aktivnosti) u besplatnoj verziji i 48 u verziji s plaćanjem. Služi za uvježbavanje, za suradnju i praćenje učeničkog napretka. Može se koristiti od predškolske dobi do srednje škole. Postoji verzija na hrvatskom jeziku.

dig-alati-pre.fw.png

Što su Digitalni alati?

Digitalni alati je internetska stranica koja u ponudi ima licence najpopularnijih programskih rješenja za obrazovanje i vrednovanje učenika. Neki od programa koje izdvajamo su: BookWidgets, Cospaces, FLIPHTML5, Genially, H5P, Kahoot!, Padlet, Quizlet, Testmoz, ThingLink, Wizer, WordWall, Worksheet Crafter, Zoom i drugi.

Tko i zašto koristi Digitalne alate?

  • osnovne, srednje škole i fakulteti za potrebe održavanje nastave odnosno predavanja
  • osnovne i srednje škole za kvalitetnije vrednovanje učenika
  • veće tvrtke i organizacije za potrebe održavanje sastanaka, prezentacija, dijeljenje sadržaja između zaposlenika, itd.

Pogledajte ponudu svih digitalnih alata!

Kontaktirajte nas

DOPI GRUPA d.o.o.
p.p. 118
31000 Osijek
OIB: 60385712857

Email: info @ dopigrupa.hr


DOPI GRUPA d.o.o. je nositelj znaka eBay Compatible Application.

 

 

 

 

Copyright 2021 - Sva prava zadržana - Dopi grupa d.o.o.

Search