eBay kupovina


eBay je najveća svjetska platforma za online kupovinu. Osim glavne web stranice u Americi, eBay je osnovao svoje stranice i u mnogim drugim zemljama poput: Njemačke, Velike Britanije, Španjolske, Kanade, Francuske, Irske, Indije, Italije, Meksika, Švicarske, Brazila, Japana, itd., na kojim se omogućava kupovina i prodaja novih i rabljenih proizvoda svih legalnih kategorija i namjena.

eBay za područje jugoistočne Europe nema svoju lokaliziranu verziju web stranice. Razlog tome je manje tržište, nizak BDP te niža prosječna primanja u odnosu na prosjek EU.

eBay u brojkama:
 • 180 milijuna aktivnih kupaca
 • 25 milijuna prodavača
 • 1,2 milijarde aktivnih oglasa
 • 12.600 zaposlenika
 • 800 tisuća aktivnih oglašivača
 • 250 milijuna dnevnih pretraga
 • 20.000 paketa dnevno se pošalje kroz eBay Global Shipping program
 • 19.000 proizvoda na dnevnim popustima do -80%
 • 725 milijuna $ eBay je odvojio u humanitarne svrhe od 2003. godine
 • 150 minuta prosječno svaki eBay korisnik potroši mjesečno pretražujući eBay
 • svakih 6 sekundi na eBayu se proda ženska torba
 • svake 2 sekunde na eBayu se proda par cipela
 • najskuplji proizvod prodan na eBayu je jahta vrijedna 168 milijuna $

eBay kao veliki potencijal se u Hrvatskoj pokazao još 2007. godine.
Naša tvrtka počinje s radom 2010. godine te plasiramo naš prvi brend "eBay kupovina" putem kojeg nudimo usluge eBay posredovanja. Usluga kao takva je bila prva i jedina na području Hrvatske, Slovenije, BiH i Srbije u smislu legalne registrirane djelatnosti u vremenima velike gospodarske krize.
Širenjem poslovanja i dugotrajnim upoznavanjem korisnika u Hrvatskoj s eBayom, 2013. godine izrađujemo prvi automatizirani sustav za naručivanje proizvoda s eBaya. Sustav za naručivanje ostaje aktivan sve do danas.

Prvi eBay posrednik u Hrvatskoj.

Sustav za naručivanje radi na sistemu automatskog izračuna cijene narudžbe ovisno na upisane parametre.
Korisnici na eBayu pronađu proizvode koje žele naručiti te u sustav za naručivanje upišu informacije popust eBay šifre proizvoda, cijene, količine i boje/veličine koje žele naručiti. Klikom na gumb izračuna, sustav izračunava cijenu narudžbe i ako kao takva odgovara korisniku, korisnik nam istu može poslati na odobrenje.

Zaprimanjem narudžbi u sustav, vršimo provjeru i obradu narudžbe te u slučaju odobrenja, korisnik dobiva email s podacima za plaćanje.

U 2013. godini, online kupovina nije još bila toliko poznata svima, te korištenjem naše prve usluge eBay posredovanja korisnicima smo omogućili plaćanje narudžbi u kunama putem internet i mobilnog bankarstva, na kiosku tiska, u Konzumu, na benzinskim crpkama Crodux i Petrol te poštama i bankama bez korištenja kreditnih kartica i PayPal-a.

Također, sustav za naručivanje mogu koristiti i poslovni korisnici. Tako da već od 2013. godine, prvi poslovni korisnici u Hrvatskoj korištenjem naše usluge eBay posredovanja zaprimaju račune u potpunosti kompatibilne s knjigovodstvenim standardima.

Ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju, privatnim i poslovnim korisnicima se otvara novo tržište bez uvoznih davanja.

Poslovni korisnici eBay kupovinu koriste za nabavu robe.

Osim usluge posredovanja s eBaya, putem sustava eBay kupovine, može se raditi narudžba s bilo koje web stranice koja zadovoljava uvjete za naručivanje iz Hrvatske kao što je AliExpress, Amazon, Alibaba i drugi.

Posjetite www.ebay-kupovina.com.hr i saznajte više.

Kontaktirajte nas

Adresa: Srednjaci 24,

10000 Zagreb

Adresa za poštu: p.p. 118,

31000 Osijek

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Copyright 2019. Dizajn: Dopi grupa - Sva prava zadržana
X

Zabrana kopiranja

Molimo ne kopirajte sadržaj ove web stranice. Hvala.